[ad_1]
70 év alatt 100 tonna élelmiszer és 40 000 liter folyadék halad át a belekben. Ennek eredményeként több mint 15 kilogramm kő és mérgező salakanyag halmozódik fel a belekben, megmérgezi a véráramot és helyrehozhatatlan károkat okozva a szervezetben.
A belek szennyezettségét gyakori székrekedés, anyagcserezavarok, cukorbetegség, allergia, túlsúly, vese- és májbetegségek, hallás- és látásproblémák, bőr- és körömbetegségek, valamint szisztémás betegségek az ízületi gyulladástól a rákig jelzik.
A beöntéssel a vastagbélnek csak egy kis részét (40-50 cm) tisztítjuk meg.
A vastagbél mechanikus tisztítása költséges, időigényes és megzavarja a bél mikroflóráját.
Szájon át 1-2 desszertkanál speciális lenmagliszttel két-három hét alatt teljesen megtisztul a vastagbél és a vékonybél a megmaradt nyálkahártyától, székletkövektől és parazitáktól.
A bél mikroflórája teljesen megmarad.
Figyelem! Ez a módszer elősegíti a súly gyors normalizálását és a zsírégetést.
A lenmagliszt (frissen őrölni kell!!!) képes kiszűrni és eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből és csökkenti a vér koleszterinszintjét.
Széles spektrumú parazitaellenes hatást fejt ki, sokféle féreg, gomba és vírus ellen pusztító hatással van.
A len pozitív hatással van a lipidanyagcsere szabályozására.
Hogyan kell használni?
Parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkező ételek készítésének összetevőjeként, adagonként 1 teáskanál.
Vastagbél tisztítás
1 hét: 1 desszertkanál durva lenmagliszt + 100g joghurt vagy kefir.
2 hét: 2 desszert kanál durva lenmagliszt + 100 g joghurt, tejföl vagy kefir.
Ezt a keveréket kell fogyasztani reggeli helyett. A vastagbél és a vékonybél megtisztul a váladéktól és a székletkövektől,
A bél mikroflórája teljesen megmarad. A tejföl bármely erjesztett tejtermékkel helyettesíthető.
A tisztítási időszakban elengedhetetlen a vízháztartás fenntartása: igyunk meg napi 2 liter vizet.
Ellenjavallatok a len fogyasztásához – vérzés, megnövekedett ösztrogénszint. Epekövesség jelenlétében is veszélyes (elmozdulhatnak és elzárhatják a járatokat).
[ad_2]
Forrás